Άρης: Η ανάρτηση του Ματέο Γκαρσία με τα… κιτρινόμαυρα μπαλόνια

Άρης: Η ανάρτηση του Ματέο Γκαρσία με τα… κιτρινόμαυρα μπαλόνια

Gazzetta team
Άρης: Η ανάρτηση του Ματέο Γκαρσία με τα… κιτρινόμαυρα μπαλόνια

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία έριξε κι άλλο νερό στον μύλο της δικής του υπόθεσης καθώς ανάρτησε φωτογραφία με κίτρινα και μαύρα μπαλόνια εκθειάζοντας την αρραβωνιαστικιά του!

Μπορεί να «απουσίασε» από την επικαιρότητα για διάστημα περίπου 20 ημερών, αλλά η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία παραμένει ανοιχτή. Επί τούτου φρόντισαν και οι Σέρβοι οι οποίοι «υπενθύμισαν» το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αργεντίνο επιθετικό καθώς επίσης και ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του. Στη διατήρηση του ζητήματος στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας φρόντισε και ο ίδιος ο παίκτης με τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media. Η φωτογραφία «δείχνει» έναν διαμέρισμα το οποίο πρόσφατα διακοσμήθηκε, δεν αναφέρεται η πόλη που βρίσκεται κι έχει ως φόντο μια ορθόδοξη εκκλησία. «Χρώμα» στη φωτογραφία δίνουν τα κίτρινα και μαύρα μπαλόνια, ενώ ο Ματέο Γκαρσία ευχαρίστησε και την αρραβωνιαστικιά του για τις στιλιστικές επιλογές της!

Μένει να φανεί αν αυτή η φωτογραφία είναι προάγγελος θετικών ειδήσεων για τον Άρη καθώς είναι γνωστό ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά του για την επιστροφή του παίκτη στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα