ΠΑΟΚ: Ανάβει «κόκκινο» για Γιάνκο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανάβει «κόκκινο» για Γιάνκο

bet365

Ο Σαϊντί Γιάνκο βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση παίρνει αρνητική τροπή για τους «ασπρόμαυρους».

Ο 24χρονος Ελβετός αμυντικός είχε φτάσει σε μια πρώτη προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ωστόσο δεν υπάρχει το οριστικό «ΟΚ» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που ζήτησε επιπλέον χρόνο, γι’ αυτό και δεν πραγματοποίησε το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει το «πράσινο φως» από την Πόρτο, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2022, για να προχωρήσουν τις επαφές με τον Σαϊντί Γιάνκο (στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλεπόταν και οψιόν» αγοράς των δικαιωμάτων του Ελβετού) ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε επιπλέον χρόνο και έθεσε κάποιους νέους όρους στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θεωρεί την περίπτωση του ιδανική για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, ο Ελβετός αμυντικός μπορεί να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά με επιτυχία, αλλά ο ΠΑΟΚ εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες, τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις για το δεξιό άκρο της άμυνάς του.

Ο Σαϊντί Γιάνκο έχει ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρίσκεται τη Δευτέρα (14/9) στο προπονητικό κέντρο «Olival» της Πόρτο για να συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, δε φαίνεται να προχωράει προς το παρόν και το θέμα της απόκτησης του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα. «Δε θα πάμε στην Ελλάδα μέχρι οι δύο ομάδες να υπογράψουν την συμφωνία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Τόμας Νίλσεν Περέιρα, πατέρας του 21χρονου αριστερού μπακ της Βίκινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα