ΠΑΣ Γιάννινα: Διπλή προπόνηση οι Ηπειρώτες

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Διπλή προπόνηση οι Ηπειρώτες

bet365

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες όπως είναι γνωστό να μην παίζουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Με δεδομένο το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αγωνιστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα μετά από σχετική άδεια που πήρε και αυτός, αλλά και ο Απόλλωνας, στους Ηπειρώτες φορτσάρουν λίγο παραπάνω στις προπονήσεις. Την Τετάρτη μάλιστα υπήρξε διπλή και στόχος είναι οι «κυανόλευκοι» να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση στο ματς της δικής τους πρεμιέρας με τον Άρη. Στα της προπόνησης και σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα οι Κάστρο, Σάλιακας και Οικονομόπουλος που είχαν κάποιες μικρές κακώσεις από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά πιθανότατα σήμερα Πέμπτη θα μπουν στο πλήρες πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα