Χατζηστραβός: «Μακάρι το καλοκαίρι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χατζηστραβός: «Μακάρι το καλοκαίρι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»
Να επιστρέψει και να παίξει στον ΠΑΟΚ έχει ως στόχο ο Ζήσης Χατζηστραβός όπως τόνισε ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του ως παίκτης της Λαμίας στην οποία έχει δοθεί με μορφή δανεισμού.

Ο Ζήσης Χατζηστραβός μιλώντας στο Metropolis 95.5 ανέφερε τα εξής: «Έχω έρθει από την Κυριακή στην Λαμία, η προσαρμογή είναι καλή, αισθάνομαι πολύ καλά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι διαφορετικό το επίπεδο στην Super League. Aν θες, όμως, να παίξεις κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσεις από εδώ. Το όνειρό μου είναι αυτό».

Για την προώθηση των Τζόλη, Μιχαηλίδη: «Τους είχα συμπαίκτες, τους γνωρίζω καλά και χαίρομαι για την πορεία τους και αυτά που έχουν καταφέρει. Είναι πολύ θετικό αυτό που συμβαίνει. Τα τελευταία χρόνια δεν προωθούνταν τόσο νέα παιδιά, τώρα έγινε μία αρχή και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες, αλλά είναι διαφορετικό το επίπεδο της πρώτης ομάδας, χρειάζονται και άλλα πράγματα, όπως ο χαρακτήρας, που υπάρχει όπως απέδειξαν ο Τζόλης και Μιχαηλίδης».

Για τους προσωπικούς του στόχους και αν μπορούσε τώρα να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά άλλοι το κρίνουν αυτό. Μακάρι το καλοκαίρι να γυρίσω. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Τους νεαρούς μας υποδέχθηκαν καλά.

Θεωρώ πως θα πετύχει τους στόχους του ο ΠΑΟΚ, γιατί και γίνεται καλή δουλειά και οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Πάντα για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στόχος είναι το Πρωτάθλημα, πιστεύω ότι μπορεί να το κερδίσει».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είχα ένα θέμα στο γόνατο που και δεν τον έζησα τόσο πολύ. Όποτε δουλέψαμε μαζί ήταν καλός απέναντί μου και θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής».

SUPERLEAGUE NEWS FEED