ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπουσέ: «Θα δώσω τα πάντα για τον Άρη»

Μπουσέ: «Θα δώσω τα πάντα για τον Άρη»

Μπουσέ: «Θα δώσω τα πάντα για τον Άρη»

Η ΠΑΕ Άρης επικύρωσε τη συμφωνία της με τον Ζακαρί Μπουσέ ο οποίος δήλωσε την ανυπομονησία του για τη συνεργασία του με τους «κίτρινους».

Ο 28χρονος Γάλλος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία μαζί του. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Zacharie Boucher. Ο 28χρονος διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας (ανήκε στην A.J. Auxerre), που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1992, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Μπουσέ στάθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος του είπε τα καλύτερα για την ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης». «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Πραγματικά είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και ξέρω ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ ζουν τα παιχνίδια με ένταση και πάθος. Μου είπε τα καλύτερα για την καινούργια μου ομάδα και τον κόσμο ο φίλος μου Λίντσεϊ Ρόουζ, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Θα απολαύσω την καινούργια μου εμπειρία και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ZACHARIE BOUCHER 2015-2016 [HD] Arrêts, sorties, dribbles [L2T N°37] AJ Auxerre