ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Καμίλ Γκράμπαρα!

ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Καμίλ Γκράμπαρα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Καμίλ Γκράμπαρα!

bet365

Νέα δημοσιεύματα από την Πολωνία θέλουν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 21χρονου γκολκίπερ της Χάντερσφιλντ, Καμίλ Γκράμπαρα.

O διεθνής Πολωνός γκολκίπερ της Χάντερσφιλντ είχε ακουστεί και πριν από περίπου τρεις εβδομάδες για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το ενδιαφέρον σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Γκράμπαρα από πλευράς «Δικεφάλου» παραμένει ζεστό.

Μάλιστα, σε tweet του, ο Ματέους Μπόρεκ, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους ρεπόρτερ στην Πολωνία επισημαίνει πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αποδεσμεύει κάποιον εκ των Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς και Ρέι. O Γκράμπαρα στην περυσινή σεζόν με την Χάντερσφιλντ κατέγραψε 28 συμμετοχές στην Championship.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα