ΟΦΗ: Επέστρεψε και ο Διαμαντής

ΟΦΗ: Επέστρεψε και ο Διαμαντής

Gazzetta team
ΟΦΗ: Επέστρεψε και ο Διαμαντής

bet365

Μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ελπίδων ο Απόστολος Διαμαντής επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι Κρητικοί αναφέρουν για την προπόνηση της Τρίτης: «Με τον Απόστολο Διαμαντή να δίνει το παρών στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ (8/9). Ο νεαρός διεθνής ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, για λόγους ξεκούρασης.

Ο Βασίλης Σηφάκης ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο, έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Felipe Souza, όπως και ο Γιώργος Σουρνάκης για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο διεθνής, Vahid Selimovic.

 

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, χωρισμένοι σε δυο γκρουπ. Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων και τελικό παιχνίδι 10 εναντίον 10.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (9/9), στις 18:00».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα