Παναθηναϊκός: «Ζεστό» ενδιαφέρον για Λύρατζη!

Παναθηναϊκός: «Ζεστό» ενδιαφέρον για Λύρατζη!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Ζεστό» ενδιαφέρον για Λύρατζη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ που δεν υπολογίζεται στον «δικέφαλο» αρέσει πολύ στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Ο Χουανκάρ αποτελεί τον εκλεκτό του Τσάβι Ρόκα για το αριστερό άκρο της άμυνας και πλέον ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής «φορτσάρει» και για την απόκτηση δεξιού μπακ, ο οποίος θα αποκτηθεί ως ξεκάθαρη εναλλακτική του Φακούντο Σάντσες. Mία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι και αυτή του Λευτέρη Λύρατζη. Ο παίκτης είχε προταθεί πριν από περίπου έναν μήνα αλλά η υπόθεσή του δεν βρίσκεται πια σε αυτό το στάδιο, καθώς έχει κερδίσει πολλούς πόντους.

Ο 20χρονος μπακ του ΠΑΟΚ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στην θέση του. Από τους κορυφαίους στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Κ19 το 2018 και το 2019, με πολλά γκολ και ασίστ, καθώς αποτελεί τον ορισμό του επιθετικού μπακ. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Βόλο με 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λύρατζης δεν ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και είναι από τους ποδοσφαιριστές που ο σύλλογος θα παραχωρούσε είτε ως δανεικό είτε ως ελεύθερο με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Το τελευταίο διάστημα ενεργοποιήθηκε στο σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα εξαιτίας της λειψανδρίας που προέκυψε στην θέση με τον τραυματισμό του Σοάρες και το προσωπικό πρόβλημα του Μάτος, ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, γεγονός που μαρτυρά και το πρόσφατο φιλικό στην Καλλιθέα ενώ κατά το παρελθόν οι «πράσινοι» είχαν αποκτήσει τον Πούγγουρα με ποσοστό μεταπώλησης από τον ΠΑΟΚ και είχαν πάρει ως δανεικούς Κάτσε και Μυστακίδη.

Εκτός από τον Λύρατζη, ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά και τον 30χρονο μπακ της Μαρίτιμο, Μπεμπέτο. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε πέρυσι σε 15 παιχνίδια της Liga NOS.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα