Παναθηναϊκός: Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων

bet365

Ο Τσάβι Ρόκα έχει φορτσάρει και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στις επόμενές του μεταγραφές, αμυντικού μέσου και δεξιού μπακ.

Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή για τον Παναθηναϊκό με την επικίνδυνη αποστολή στην Τρίπολη, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα. Εκκρεμότητες που αφορούν τις εναλλακτικές λύσεις στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, με έναν αμυντικό μέσο, ο οποίος θα έχει περισσότερα αμυντικά χαρίσματα παρά δημιουργικά.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει σηκώσει τα μανίκια και αφού χρειάστηκε να προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα μετά την ανανέωση συμβολαίου του Φεντερίκο Μακέντα και την μη πώλησή του, στην οποία υπολόγιζε από την αρχή του καλοκαιριού, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής είναι κοντά σε συμφωνία με αμυντικό μέσο και δεξιό μπακ. Όπως έχουμε αναφέρει, το διαθέσιμο μπάτζετ για τον Ρόκα δεν είναι, πλέον, υψηλό, για αυτό και έχουν καθυστερήσει οι συγκεκριμένες κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα