ΠΑΟΚ: Ενστάσεις και στο δημοτικό συμβούλιο για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: Ενστάσεις και στο δημοτικό συμβούλιο για τη «Νέα Τούμπα»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενστάσεις και στο δημοτικό συμβούλιο για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/9) θα συζητηθεί και θα πάει προς έγκριση το χωροταξικό σχέδιο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Όμως, υπάρχουν οι πρώτες ενστάσεις.

Ομόφωνα εγκρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής το χωροταξικό σχέδιο για την κατασκευή της «Νέας Τούμπας».

Το επόμενο βήμα είναι να εγκριθεί και από το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης (9/9), ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις από τρεις δημοτικούς συμβούλους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής.

«Υπήρξαν κάποιες ενστάσεις κυρίως από τον κ. Βούγια, την κ. Καλφακάκου και την κ.Αηδονά σχετικά με την υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους στο τμήμα της που διασχίζει την αλάνα της Τούμπας, όμως εν τέλει το χωροταξικό σχέδιο εγκρίθηκε. Επόμενο βήμα είναι το δημοτικό συμβούλιο και μετά η πρόταση θα πάρει το δρόμο για το υπουργείο.

Μετά θα επανέλθει με την ίδια διαδικασία (επιτροπή ποιότητας ζωής, έπειτα δημοτικό συμβούλιο και εν τέλει στο υπουργείο ξανά) για το πολεοδομικό κομμάτι, για την αποτύπωση της κατασκευής. Εφόσον εγκριθεί θα προκηρυχθεί και ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός που θα αποφασίσει ο μέτοχος του ΠΑΟΚ», τόνισε ο κ. Αβαρλής.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις, όπως κι αυτή των πολιτών Τούμπας, δεν προκαλούν έκπληξη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους καταστάσεις, περιμένουν και στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (9/9) να εκφραστούν αντίθετες απόψεις, ωστόσο όλα όσα έχουν γίνει από την ειδική ομάδα εργασίας του νέου γηπέδου στην Τούμπα δεν δημιουργεί καμία περίπτωση ανησυχίας για το μέλλον του έργου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα