Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Άντρια Ζίβκοβιτς (pics & vids)

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Άντρια Ζίβκοβιτς (pics & vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Άντρια Ζίβκοβιτς (pics & vids)

bet365

Οικογενειακώς έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Άντρια Ζίβκοβιτς το μεσημέρι της Κυριακής (6/9) προκειμένου να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

O 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός «πάτησε» λίγο πριν από 15:30 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα πέρασε από εξετάσεις για τον κορονοϊό.

Η μεταγραφή του Άντρια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, μπαίνει στην τελική ευθεία για τους «ασπρόμαυρους», καθώς στη Θεσσαλονίκη ήρθε και ο πατέρας του, Γιόβιτσα, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπός του.

Μαζί ήρθε και η κοπέλα του, με το πρόγραμμα για το υπόλοιπο της μέρας να περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές συζητήσεις με τους παράγοντες του «Δικεφάλου».

Τη Δευτέρα (7/9) αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα