Καμία πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντουκς

Σταύρος Σουντουλίδης
Καμία πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντουκς

bet365

Συνεχίστηκαν και την Κυριακή (6/9) τα δημοσιεύματα στη Γερμανία που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια για τον Μάρβιν Ντουκς του Ανόβερο. Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από τους «ασπρόμαυρους».

Πολλά μεταγραφικά σενάρια έχουν προκύψει τις τελευταίες δύο μέρες αναφορικά με τον Μάρβιν Ντουκς και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γερμανό σέντερ φορ του Ανόβερο.

Σημερινό (6/9) δημοσίευμα της Bild αναφέρει πως για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ, αν και όπως τονίζεται είναι διατεθειμένος να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Ντουκς.

Τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει από πλευράς του «Δικεφάλου», την ίδια στιγμή μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Γκέχαρντ Ζούμπερ, υποστήριξε πως «δεν έχουν λογική βάση τα σενάρια για τον Ντουκς».

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα