«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση για τον Μάρβιν Ντουκς»

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση για τον Μάρβιν Ντουκς»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση για τον Μάρβιν Ντουκς»

bet365

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως βρίσκεται ο 26χρονος επιθετικός, Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος αγωνίζεται στο Ανόβερο.

Σύμφωνα με την «fussballtransfers.com», ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καταβάλει το ποσό του 1,5 εκατ, ευρώ για να αποκτήσει τον βασικό επιθετικό που αγωνίζεται στο Ανόβερο, Μάρβιν Ντουκς. Ο 26χρονος φορ, πέρυσι κατέγραψε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας, πετυχαίνοντας 15 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

«Το Ανόβερο μπορεί να χάσει τον κορυφαίο επιθετικό του, Μάρβιν Ντουκς. Όπως έμαθε το Fussball Transfers, το ελληνικό τοπ κλαμπ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον 26χρονο κεντρικό επιθετικό, με τους Έλληνες να είναι έτοιμοι να πληρώσουν 1,5 εκ. ευρώ για την μεταγραφή. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το προσφερόμενο ποσό είναι επαρκές. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και επομένως υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις είναι ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος στο παρελθόν ήταν αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ντουκς, ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχει φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Ντόρτμουντ σε 8 παιχνίδια αλλά και αυτές των Χόλσταϊν Κίελ, Πάντερμπορν, Ζανκτ Πάουλι και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το Ανόβερο τον απέκτησε το πέρυσι το καλοκαίρι έναντι 1,5 εκ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο 26χρονος στράικερ, θεωρείται ως ένα από τα βασικά όπλα του γερμανικού συλλόγου καθώς φέτος την βοήθησε στην κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων, χάρη στα τέρματα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα