Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε περισσότερες προσθήκες»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε περισσότερες προσθήκες»

bet365

Στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας πως οι Πειραιώτες χρειάζονται περισσότερες προσθήκες.

Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ανέφερε τα εξής: «Δεν είχαμε αγωνιστική δράση αρκετό καιρό. Δεν μας άρεσε το πρώτο μέρος μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αν και μπορούσαμε και παραπάνω».

Για τις απουσίες και για τον τελικό: «Ξέραμε πως θα είχαμε απουσίες και δοκιμάζαμε πράγματα. Είχαμε και νέους παίκτες, χάσαμε άλλους στην μεταγραφική περίοδο και πρέπει να τους αντικαταστήσουμε. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και σήμερα και θα το δούμε σαν ένα ακόμα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε περισσότερες προσθήκες για να αντικαταστήσουμε αυτούς που έφυγαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα