Σενγκέργκης: «Είχα άγχος αλλά το ξεπέρασα»

Σενγκέργκης: «Είχα άγχος αλλά το ξεπέρασα»

Gazzetta team
Σενγκέργκης: «Είχα άγχος αλλά το ξεπέρασα»

bet365

Στο πρώτο του παιχνίδι στο βασικό σχήμα του Άρη, ο Παναγιώτης Σενγκέργκης, παραδέχθηκε ότι είχε άγχος το οποίο ξεπέρασε προϊόντος του χρόνου…

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας αντικατέστησε τον Κριστιάν Γκάνεα καθώς ο Ρουμάνος δεν αγωνίστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών. «Είχα άγχος στο ξεκίνημα του αγώνα, μετά το ξεπέρασε και προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Γενικώς ήταν ένας δύσκολος αγώνας, έπειτα από διαδοχικά φιλικά παιχνίδια όπου ήμασταν αρκετά καλοί. Τώρα, κλείνει ο κύκλος των φιλικών αγώνων και περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος», είπε.

Ο Παναγιώτης Σενγκέργκης ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας του και απάντησε ότι… «ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο γιατί είχαμε δύναμη». Σε ερώτηση για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Κοβαλίβκα απάντησε… «στο μυαλό μας είναι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Μετά θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα