Παναθηναϊκός: Προετοιμασία για ΠΑΟΚ με επιθετική φιλοσοφία

Παναθηναϊκός: Προετοιμασία για ΠΑΟΚ με επιθετική φιλοσοφία

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Προετοιμασία για ΠΑΟΚ με επιθετική φιλοσοφία

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο επιθετικό κομμάτι, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Πέμπτης στο Κορωπί και περιμένει να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει σε συγκεκριμένους παίκτες για την πρόβα - τζενεράλε

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) στο γήπεδο της Καλλιθέας, σε ένα ματς που θα πάρει πλέον χαρακτήρα πρόβας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αφού αυτή τοποθετήθηκε στις 12/9.

Στο πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης, ο Πογιάτος έδειξε ασκήσεις κι έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του αναφορικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού όταν έχουν την κατοχή της μπάλας, ενώ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιδόθηκαν και σε εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Χατζηγιοβάνης και Πούγγουρας επανήλθαν μετά την αποφόρτιση που έκαναν, ενώ και ο Σένκεφελντ ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα. Παρ' όλα αυτά είναι ακόμα αδύναμος και θα κριθεί η συμμετοχή του στο φιλικό του Σαββάτου.

Μπουζούκης και Αϊτόρ ανέβασαν ρυθμούς και την Παρασκευή θα διαπιστώσει ο Ντάνι Πογιάτος την κατάστασή τους για το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά», ενώ, οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο.

Απόντες λόγω κλήσης στις εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα