Για συμφωνία ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς γράφουν στη Σερβία (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Για συμφωνία ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς γράφουν στη Σερβία (pic)

bet365

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου εξτρέμ, Άντρια Ζίβκοβιτς, που ανήκε στην Μπενφίκα και πλέον είναι ελεύθερος.

O πατέρας του Σέρβου ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ, ότι ο γιος του βλέπει με θετικό μάτι την συνέχιση καριέρας του στην Ελλάδα με τα χρώματα του «Δικεφάλου».

Αυτό αναφέρει η σέρβικη ιστοσελίδα «Telegraph» που πάει και ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι ο Άντρια Ζίβκοβιτς αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στη Σερβία το τελευταίο διάστημα γινόταν λόγος σε πολλά Μέσα ενημέρωσης για κρούση και ενδιαφέρον της Λάτσιο και ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο ο ταλαντούχος Σέρβος ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε θετικά στην προσφορά του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την «Telegraph» κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (2/9) ο Ζίβκοβιτς «διαπραγματεύτηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, και ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη εκπροσώπου του είπε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι θα αποδεχτεί την προσφορά».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή (4/9) ή το Σάββατο (5/9) στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από μια τετραετία στην Μπενφίκα (88 συμμετοχές, 4 γκολ και 24 ασίστ) ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ (μπορεί να παίξει και στον άξονα πίσω τον σέντερ φορ ως δεκάρι) έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα