ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Nova

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Nova

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Nova

bet365

Η επαναπροσέγγιση από πλευράς συνδρομητικού καναλιού προς τον ΠΑΟΚ, η αλλαγή κλίματος από πλευράς των «ασπρόμαυρων» και η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη για τα τηλεοπτικά των ομάδων. Τι θα ισχύει με το PAOK TV.

Στάση αναμονής τηρεί ο ΠΑΟΚ στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Πάνω στο τραπέζι υπάρχει ως δεδομένο η αλλαγή πλεύσης από το συνδρομητικό κανάλι, με το οποίο συνεργάστηκαν μέχρι και την σεζόν 2018-19 οι «ασπρόμαυροι» και πριν προκύψει το PAOK TV.

Η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταγραφεί μια διάθεση για να μειωθεί το χάσμα, χάρη και στην παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία γύρω από τα τηλεοπτικά του ελληνικού ποδοσφαίρου και των ομάδων που αυτή την στιγμή δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χαρακτηριστική γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν η πρόσφατη τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, που σε ραδιοφωνικές δηλώσεις επιβεβαίωσε πως «υπάρχει μια πρωτοβουλία του κ. Σαββίδη που προσπαθεί να στεγάσει τις άστεγες ομάδες με τη Nova».

Η αλλαγή κλίματος φανερώνεται κι από τη διάθεση των «ασπρόμαυρων» να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με τη νέα τάξη πραγμάτων στο συνδρομητικό κανάλι, να ακούσουν τις προτάσεις και τις θέσεις της νέας ιδιοκτησίας.

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση

Προς το παρόν επίσημη πρόταση της Nova προς τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, οτιδήποτε γράφεται γύρω από ποσά, χρονική διάρκεια, δεν έχει αποτυπωθεί στο χαρτί, ωστόσο όσο μακρινό φάνταζε το προηγούμενο διάστημα να προκύψει ένα deal μεταξύ των δύο πλευρών, άλλο τόσο κοντινό και πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να έχουμε συμφωνία πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

«Αν τα πράγματα δεν έχουν κάποια δραματική τροπή, δεν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση ή κοντά σε αυτό που θεωρούμε εμείς καλό, θα συνεχίσουμε στο αναβαθμισμένο PAOK TV. H Nova βρίσκεται σε μια διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, δε γνωρίζω αν θα κάνει κάποια κίνηση. Εμείς δεν έχουμε λάβει κάποια πρόταση. Δε λέω ότι είναι απίθανο να έρθει κάποια στιγμή πρόταση πολύ καλή για τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς ετοιμαζόμαστε για το PAOK TV», είχε δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, αναφορικά με τα τηλεοπτικά και το PAOK TV.

Μένει και αναβαθμίζεται το PAOK TV

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ρίχνει ματιές προς τη Nova ή και το αντίστροφο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «ασπρόμαυροι» θα παρατήσουν την προσπάθεια του PAOK TV, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμα του, ακόμη κι αν προκύψει συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των στελεχών της ΠΑΕ, με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» να είναι θετικός ως προς αυτό το ενδεχόμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα