Άρης: Το 24ώρο του Χατζισαφί και του τερματοφύλακα

Άρης: Το 24ώρο του Χατζισαφί και του τερματοφύλακα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Το 24ώρο του Χατζισαφί και του τερματοφύλακα

bet365

Σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων βρίσκεται ο Άρης με τον Εχσάν Χατζισαφί και περιμένει από τον Ιρανό να υπογράψει το συμβόλαιό του…

Μέσα από τον χρόνο που παρείχε στον Εχσάν Χατζισαφί, ο Άρης έχει αποδείξει το επίπεδο επιθυμίας του για συνεργασία με τον Ιρανό μέσο. Γιατί βρίσκεται σε επαφή μαζί του εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, αναμένει καρτερικά να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Τράκτορ και περιμένει από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αποδέσμευσής του από τη συγκεκριμένη ομάδα και στη συνέχεια να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι υποχρεώσεις του Χατζισαφί στην Τράκτορ ολοκληρώνονται σήμερα (3/9) με τον σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς, στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι δύο πλευρές ήδη βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων κι εντός του επόμενου 24ώρου, ο Άρης πιστεύει ότι θα έχει στα χέρια του την υπογραφή του παίκτη. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν το ενδιαφέρον που εκφράστηκε τόσο από άλλες ομάδες του Ιράν όσο και από το Κατάρ, μέσα όμως από την πολύ συχνή επικοινωνία τόσο με τον αθλητή όσο και με τον ατζέντη του, γνωρίζουν ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη (κυρίως) για οικογενειακούς λόγους.

Η δεύτερη προτεραιότητα του 24ώρου είναι ο τερματοφύλακας. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ξένους γκολκίπερ κι εντός της ημέρας θα κάνει την τελική επιλογή του, με την προοπτική να προγραμματιστεί και η άφιξη του παίκτη πριν το τέλος της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα