Δούμας: «Εντός χρονοδιαγράμματος η Νέα Τούμπα»

Δούμας: «Εντός χρονοδιαγράμματος η Νέα Τούμπα»

Gazzetta team
Δούμας: «Εντός χρονοδιαγράμματος η Νέα Τούμπα»

bet365

Ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για το έργο του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε πολύ θετικές τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αλλά και όλες όσες αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

Ο αρχιτέκτονας – μηχανικός που τέθηκε επικεφαλής της ομάδας εργασίας για το έργο της «Νέας Τούμπας», Τάκης Δούμας, τόνισε ότι η έγκριση που πήρε εχθές το έργο από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας είναι πολύ σημαντική για την πορεία του έργου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5:

«Γνωμοδότησε θετικά η Περιφέρεια. Η μελέτη στάλθηκε σε διαβούλευση. Γνωμοδότησε θετικά στο σύνολο της μελέτης απ’ όσο αντιλαμβάνομαι και από τις πληροφορίες. Μέσα στον μήνα που ξεκινά, θεωρούμε πως θα υπάρξει πολύ σημαντική εξέλιξη. Μετά από αυτό θα συνεδριάσει στις 10 του μήνα, νομίζω και το μεταφέρω με επιφύλαξη, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για αντίστοιχη διαδικασία γνωμοδότησης της στρατηγικής μελέτης. Θα περάσει συμβούλιο μητροπολιτικής μελέτης για να οδηγηθεί έπειτα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και τρέχουμε περισσότερο, ίσως το παραβιάσουμε θετικά και νωρίτερα το χρονοδιάγραμμα.

Μπορεί να δούμε το Προεδρικό Διάταγμα στο τέλος της χρονιάς. Πιο νωρίς ίσως και από το τέλος του 2021. Η διαδικασία δείχνει τη διαφάνεια που έχουν τα πράγματα. Γίνεται πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ που γνωστοποιείται σ’ οποιονδήποτε θέλει να πει το θετικό ή το αρνητικό του. Ως τώρα έχουμε μόνο θετικά σχόλια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα