Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα

bet365

Επί δύο ώρες ο Ντάνι Πογιάτος έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου το πρωί της Τετάρτης. Άλλοι τρεις απόντες από το κανονικό πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για τη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που τελικά θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα έπειτα από την αναζήτηση των «πράσινων» για γήπεδο μετά την ανάγκη για εργασίες στο ΟΑΚΑ και τη Ριζούπολη που εν τέλει βγήκε από το «κάδρο».

Ο Ντάνι Πογιάτος δούλεψε αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και σε ασκήσεις κίνησης στο χώρο, ωστόσο, δεν είχε με το υπόλοιπο γκρουπ τους Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα που έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Απόντες λόγω κλήσης στις εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Αϊτόρ, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, ενώ κλινήρης με γαστρεντερίτιδα παρέμεινε ο Σένκεφελντ.

Λόγω απουσιών, με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε ο Οικονομάκης από την Κ19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα