ΕΠΟ: Ολυμπιακός κατά Κλάτενμπεργκ!

ΕΠΟ: Ολυμπιακός κατά Κλάτενμπεργκ!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ολυμπιακός κατά Κλάτενμπεργκ!

bet365

Ο Ολυμπιακός ενοχλήθηκε από την στάση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ επειδή ζήτησε την ανανέωση των συμβάσεων των Τριτσώνη και Κουκουλάκη και μέσω του εκπροσώπου του, Τάκη Αγραφιώτη τόνισε πως αίρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του!
Ο Ολυμπιακός έχοντας θεωρήσει ως δεδομένο ότι θα τηρηθεί η συμφωνία των ομάδων του Big 4 και δεν θα εμπλέκονται Έλληνες στην ΚΕΔ / ΕΠΟ ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ζήτησε την ανανέωση των συμβάσεων Ελλήνων μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας όπως των Κουκουλάκη και Τριτσώνη. Στον Ολυμπιακό διαπίστωσαν πως δεν τηρούνται όσα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν και έτσι ο Τάκης Αγραφιώτης ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες αίρουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα