ΠΑΟΚ: Κάτι σαν… καλοκαιρινή προετοιμασία!

ΠΑΟΚ: Κάτι σαν… καλοκαιρινή προετοιμασία!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κάτι σαν… καλοκαιρινή προετοιμασία!

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα, παρά τις πολλές απουσίες, επαναφέρει από την Τρίτη (1/8) τις διπλές προπονήσεις κι ο ΠΑΟΚ μπαίνει εκ νέου σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι «ασπρόμαυροι» πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμοι ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του ευρωπαϊκού «τελικού» με την Μπενφίκα.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το εμπόδιο της Μπεσίκτας ξεπεράστηκε, η απαραίτητη ξεκούραση λόγω και των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με τον Covid-19 ολοκληρώθηκε και πλέον ο ΠΑΟΚ τις επόμενες δύο εβδομάδες έχει μπροστά κάτι σαν… έναν δεύτερο στάδιο καλοκαιρινής προετοιμασίας, πριν τη σέντρα της Super League αλλά και την επόμενη ευρωπαϊκή του πρόκληση κόντρα στη Μπενφίκα.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (31.08) και σήκωσαν μανίκια, με ένα πρόγραμμα που αφορούσε και την φυσική κατάσταση και το τακτικό κομμάτι. Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες και στόχους.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Μάτος με ειδική άδεια.

Για την Τρίτη (01.09) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στις 10:00 και στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα