Αστέρας Τρίπολης: Και τυπικά στους Αρκάδες ο Γκαρθία

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Και τυπικά στους Αρκάδες ο Γκαρθία

bet365

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και τυπικά Ρούμπεν Γκαρθία, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση 22χρονου Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα.

Μια ακόμα μεταγραφή είναι γεγονός για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα, Ρούμπεν Γκαρθία. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Rubén García Canales.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rubén García Canales. Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1998 στην πόλη Elche της Ισπανίας, ο García αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 2 για τη φανέλα του.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον ΑΣΤΕΡΑ με γεμάτη σεζόν στην προηγούμενη ομάδα του, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το βιογραφικό του Γκαρθία

Barcelona U19

Elche

Castellón

Levante

«Ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο club»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός Ισπανός αμυντικός ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό μου σε ένα τόσο μεγάλο club. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο ΑΣΤΕΡΑΣ και με έφερε στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους φετινούς της στόχους και προσωπικά να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα