Αστέρας Τρίπολης: Εκλεισε Ρούμπεν Γκαρθία από Λεβάντε

Αστέρας Τρίπολης: Εκλεισε Ρούμπεν Γκαρθία από Λεβάντε

bet365

​Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ρούμπεν Γκαρθία αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να θεωρείται ο Ρούμπεν Γκαρθία.

O 22χρονος δεξιός μπακ αναμένεται στην Ελλάδα εντός της ημέρας, θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα στο τεστ για τον κορονοϊό και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τρίπολη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Μετά τους Ορόσκο, Άλβαρες, Καστάνιο, Ντρούπι και Λέο Τίλικα, ο Γκαρθία είναι το 6ο και λογικά τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Αρκαδίας.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα,, όπου και έπαιξε στην Κ19, ενώ στη συνέχεια πήγε και στην Κ19 της Ελτσε, την ομάδα της πόλης όπου κατάγεται.

Ηταν βασικός στη Λεβάντε (Segunda B) τη σεζόν που μας πέρασε έχοντας 22 συμμετοχές κι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα κατέγραψε κι άλλες και με τον ερχομό του ο Γιάννης Κώτσιρας θα έχει έναν βασικό «αντίπαλο» για τη θέση του δεξιού μπακ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα