Η ακαδημία του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Παιανία!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Παιανία!

Νίκος Αθανασίου
Η ακαδημία του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Παιανία!

bet365

Η ποδοσφαιρική λογική επικράτησε! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και η ακαδημία του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας επιστρέφουν τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού μετά το τελευταίο δίμηνο, όπου το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη είχαν αναγκάσει το «πράσινο» φυτώριο να χωριστεί σε τρία τμήματα! Μπορεί ο «Καπετάνιος» να αξίωνε σημαντική αύξηση στο ενοίκιο των εγκαταστάσεων(60.000 ετησίως), ωστόσο, έστω και με καθυστέρηση, κατάλαβαν στην «πράσινη» ΠΑΕ το πόσο ζημιογόνο θα ήταν για την ακαδημία να... περιπλανηθεί σε Λεωφόρο, Βάρη και στο ένα πλαστικό του «Γεώργιος Καλαφάτης» για τα επόμενα χρόνια! Ένα θέμα που ανέδειξε μόνο το gazzetta.gr, ξεκαθάριζοντας παράλληλα πως ήταν πιθανή η ανατροπή στο θέμα, όπως κι έγινε!

Η προσφορά της ΠΑΕ μετά από νέες συζητήσεις, έφτασε στα επίπεδα που ήθελε ο Βαρδινογιάννης και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Η ποδοσφαιρική λογική επικράτησε και τα πιτσιρίκια του «τριφυλλιού» επιστρέφουν στην Παιανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα