Παναθηναϊκός: Σε γηπεδάκια στην Βάρη τα μισά τμήματα της ακαδημίας

Παναθηναϊκός: Σε γηπεδάκια στην Βάρη τα μισά τμήματα της ακαδημίας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε γηπεδάκια στην Βάρη τα μισά τμήματα της ακαδημίας

bet365

Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για την Παιανία οδήγησαν τα τμήματα του Παναθηναϊκού από την Κ14 μέχρι και την Κ11 στο να κάνει προπονήσεις σε αθλητικό κέντρο της Βάρης. Στο Κορωπί τα υπόλοιπα, προς Λεωφόρο η Κ19.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, δεν κατάφερε να βρει συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για το ενοίκιο της Παιανίας και από την στιγμή που οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν και η προετοιμασία των τμημάτων της ακαδημίας ξεκίνησε, ήταν αναγκασμένος να προχωρήσει στην εναλλακτική λύση.

Η Κ19 ξεκίνησε στο Κορωπί αλλά αναμένεται να συνεχίσει στην Λεωφόρο, Κ17-Κ16-15 θα μοιραστούν το ένα πλαστικό γήπεδο στο Γεώργιος Καλαφάτης και από την Κ14 μέχρι και την Κ11 οι προπονήσεις θα γίνονται σε ένα αθλητικό κέντρο στην Βάρη(Fous De Foot).

Παρά τις υπέρογκες για την εποχή απαιτήσεις του «Καπετάνιου», το Τριφύλλι θα έπρεπε να παραμείνει στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, καθώς στην φετινή αγωνιστική περίοδο θα... ξεσπιτωθεί και θα χωρίσει τις ομάδες του σε τρία σημεία, έχοντας σημαντικό λειτουργικό πρόβλημα. Πέρα από το ζήτημα του πρεστίζ.

Μάλιστα, προκαλεί απορία το γιατί η ΠΑΕ αποφάσισε να πάρει αυτό το μεγάλο ρίσκο για 60.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος, ανεβάζει αισθητά το μπάτζετ της πρώτης ομάδας και είναι πιο ενεργός από ποτέ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως κατά καιρούς, στελέχη του κλαμπ, έχουν ξεκαθαρίσει πως η ακαδημία αποτελεί προτεραιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα