Super League: Στον «αέρα» η σέντρα του πρωταθλήματος

Gazzetta team
Super League: Στον «αέρα» η σέντρα του πρωταθλήματος

bet365

Στον αέρα βρίσκεται η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, καθώς οι επτά ΠΑΕ, που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, απουσίασαν από την προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (31/08), Γενική Συνέλευση της Super League.

Μέσω τηλεδιάσκεψης, ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (31/8) η έκτακτη Γενική Συνέλευση στη Super League για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων.

Ωστόσο, οι επτά ΠΑΕ μπλόκαραν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, καθώς απουσίασαν από τη γενική συνέλευση. Ετσι, αυτή προγραμματίστηκε εκ νέου για την Τετάρτη (02/09, 11:30).

ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης ήταν οι ομάδες οι οποίες απουσίαζαν ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι η έβδομη ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν «παρών» λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Βέβαια, πρόταση από τη NOVA υπάρχει ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τις άστεγες ΠΑΕ.

Πάντως αν δεν βρεθεί λύση και στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (02/09), δεν αποκλείεται να έχουμε νέα αναβολή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για τυπικούς λόγους, η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Συνεταιρισμό θα συζητηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα