Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Σένκεφελντ και η διαχείρισιμη διαφορά!

Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Σένκεφελντ και η διαχείρισιμη διαφορά!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Σένκεφελντ και η διαχείρισιμη διαφορά!

bet365

Οι λογικές απαιτήσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ για το νέο συμβόλαιο, η διαφορά που δεν είναι μεγάλη και η ηγετική εικόνα Ολλανδού στόπερ εντός και εκτός γηπέδου που «φωνάζουν» πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον «δέσει» για τα επόμενα χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2019 αποτέλεσε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ για τον Παναθηναϊκό. Όπως αποδείχθηκε πάνω στο χορτάρι, όμως, άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έγινε ο ηγέτης των «πράσινων» μετόπισθεν, συμμάζεψε την μέχρι πρότινος προβληματική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και έγινε σημείο αναφοράς για την άμυνα του «τριφυλλιού». Μάλιστα, λογίζεται και ως ένας από τους καλύτερους, πιο αξιόπιστους στόπερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, όπως ήταν λογικό, έβαλαν στην κουβέντα την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου, το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η πρώτη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές έφερε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Όχι μεγάλη αλλά ούτε και αμελητέα. Μία διαφορά διαχειρίσιμη που με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να καλυφθεί και ο παίκτης να υπογράψει εντός του καλοκαιριού την νέα του σύμβαση.

Ο Σένκεφελντ, εξάλλου, δεν ζητά τον ουρανό με τα άστρα, δεν απαιτεί ένα συμβόλαιο εκτός πραγματικότητας, όπως έκανε προ Κορονοϊού για παράδειγμα ο Ινσούα. Οι απαιτήσεις του βάσει της προσφοράς του, των νέων οικονομικών δεδομένων του κλαμπ και των καινούριων συμβολαίων που άλλαξαν ριζικά τις νόρμες εντός των αποδυτηρίων, κρίνονται φυσιολογικές.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια. Επέστρεψε στην Ευρώπη και έκανε αξιοπρόσεκτο restart στην καριέρα του μετά το εξαιρετικό πέρασμα στην Αυστραλία, περνάει καλά στην χώρα μας και έχει βρει το ιδανικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Από την άλλη, όμως, όπως κάθε επαγγελματίας θέλει να δει τους κόπους του να ανταμείβονται μέσα από ένα συμβόλαιο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στην εικόνα και την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου. Γιατί ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια, ο Σένκεφελντ αποτελεί παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην πλευρά του παίκτη, υπάρχει βεβαιότητα πως στις επόμενες επαφές θα προκύψει συμφωνία. Αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Μάλιστα, η άποψη των εκπροσώπων του παίκτη είναι ξεκάθαρη. Ο Βέσελ Βεεζενμπεργκ και ο Στέφαν Όλινγκερ Σδράκας, θεωρούν ότι πρέπει και θα βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα