Ολυμπιακός: Τα ανοιχτά... μέτωπα του ρόστερ

Ολυμπιακός: Τα ανοιχτά... μέτωπα του ρόστερ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα ανοιχτά... μέτωπα του ρόστερ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σε φουλ εφαρμογή το μεταγραφικό του πρόζεκτ, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά... θέματα σχετικά με τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί.
Παίκτες όπως ο Πέπε αναμένεται να αποκτηθούν άμεσα, όμως η μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ακόμα αρκετά ανοιχτά... μέτωπα για το ρόστερ του. Ας τα δούμε ένα προς ένα:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Ο Αλέν πολύ δύσκολα θα μείνει, ο Σα αν και τραυματίας παραμένει μετέωρος υπό την έννοια πως συνεχίζει να είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή (μέχρι στιγμής μένει αλλά...) και ο Κρίστινσον αξιολογείται. Υπό αυτήν την οπτική ο Ολυμπιακός μπορεί να υποχρεωθεί να πάρει δύο κίπερ συν τον νεαρό Τζολάκη για τρίτο.
ΣΤΟΠΕΡ: Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να έχει μεγάλη ζήτηση και ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να πάρει τουλάχιστον έναν στόπερ για τη νέα χρονιά. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να φύγει με μεταγραφή και ο Παπέ Σισέ.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Ο Χολέμπας ήρθε, όμως ο Ολυμπιακός θέλει βασικό αριστερό μπακ, που μπορεί να είναι ο Τράουκο ή άλλη περίπτωση παίκτη.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Ο Ραφίνια ήρθε ως αντί-Ομάρ, όμως χρειάζεται και back up. Και εδώ θα χρειαστεί ένας ακόμα ακραίος μπακ.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ: Ο Πέπε έρχεται και είναι πολύ πιθανό να γίνει το ίδιο και με τον Τιάγκο Σίλβα. Από την άλλη εξακολουθεί να υφίσταται η επικείμενη αποχώρηση του Μαντί Καμαρά (ως γνωστόν είχαμε ήδη την αποχώρηση του Γκιγιέρμε) με μία μεγάλη πώληση, οπότε και εδώ αναμένουμε εξελίξεις.
ΕΞΤΡΕΜ: Ο Γκάρι Ροντρίγκες πλησιάζει, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός (που δεν βρήκε στο πρόσωπο του Μορ τον αντί-Ποντένσε) ίσως κινηθεί και για 2ο εξτρέμ.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Ο Χασάν έμεινε, ο Ελ Αραμπί παραμένει ένας παίκτης με ζήτηση σε Γαλλία και αραβικές χώρες αλλά ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να... χαλάσει αυτό το δίδυμο και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο τρίτος επιθετικός καθώς ο Μαρτίνς θέλει και έναν ακόμα παίκτη για τη γραμμή κρούσης για τη νέα σεζόν. Από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές του ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Γκερέρο και ο Κάιπερς, όμως φαντάζει πολύ πιθανή μία νέα προσθήκη για τον 3ο φορ.
* Σε σχέση με τα τωρινά δεδομένα οι πιο βασικές ανάγκες είναι σε κίπερ, αριστερό μπακ, κέντρο και εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα