Τσαμπούρης: «Λύτρωση για εμάς»

Gazzetta team
Τσαμπούρης: «Λύτρωση για εμάς»

bet365

Ο μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για την άνοδο/επιστροφή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη μεγάλη κατηγορία

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την άνοδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που επισημοποιήθηκε υπό... ιδιαίτερες συνθήκες. «Δεν είχε καθόλου πανηγυρισμούς. Γιορτάσαμε στα αποδυτήρια και μετά πήγαμε στα σπίτια μας. Το πανηγυρίσαμε. Μπορεί να φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν έτσι. Είχαμε 13 επαγγελματίες παίκτες και είχαμε το άγνωστο μπροστά μας. Όλα αυτά που περάσαμε την προηγούμενη χρονιά ήταν μία λύτρωση για εμάς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. ««Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Έχουμε δώδεκα μέρες μπροστά μας, δεν υπάρχουν φιλικά. Δεν κάναμε κανονική προετοιμασία. Είχαμε βρεθεί στις 20 Ιουλίου, αλλά μέρα με τη μέρα άλλαζαν οι αποφάσεις και άλλαζε παράλληλα το πρόγραμμα του γυμναστή. Οι φήμες αιωρούνταν και άλλαζαν το πρόγραμμα της ομάδας. Από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, έπρεπε να ξέρουμε και εμείς το πρόγραμμά μας από την πρώτη στιγμή. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Απόλλωνα. Υπάρχει ήδη ένα έμψυχο δυναμικό, των παιδιών που αγωνιστήκαμε στα μπαράζ, και με λίγο… τρέξιμο πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα