ΠΑΟΚ: Τι ισχύει στην υπόθεση Λημνιός-Φενέρ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει στην υπόθεση Λημνιός-Φενέρ

bet365

Τι πραγματικά ισχύει με τον Δημήτρη Λημνιό και το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε; Γιατί τα σενάρια των τουρκικών ΜΜΕ γύρω από το συγκεκριμένο θέμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα έχει έρθει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του «Δικεφάλου», με μερίδα του τουρκικού Τύπου να υποστηρίζει πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιθυμεί, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και ακολούθως, βάσει της «οψιόν» που θα καθοριστεί, να αποκτήσει τα δικαιώματα.

Οι δύο ομάδες όντως έχουν μιλήσει για τον Λημνιό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, ούτε θέλει να τον παραχωρήσει ως δανεικό στην τουρκική ομάδα.

Ο Βολιώτης διεθνής ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Σ’ αυτή ανήκουν ακόμη οι Πέλκας, Κρέσπο, Άκπομ Ελ Καντουρί, Ουάρντα.

Για να παραχωρηθεί ο Λημνιός με τη μορφή δανεισμού θα πρέπει πρώτα να επεκτείνει-ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο», κάτι που δεν έχει συζητηθεί καθόλου στη Μικράς Ασίας.

Η μοναδική περίπτωση να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη είναι να υπάρξει προσφορά αγοράς από τη Φενέρμπαχτσε, με τον ΠΑΟΚ όπως τονίζουν τουρκικά ΜΜΕ, να αξιώνει κοντά στα 4.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Λημνιό.

Επίσης, σημαντική παράμετρος που έχει πέσει στο τραπέζι είναι το γεγονός ότι αυτή την στιγμή ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη οι μοναδικοί που μπορούν να αγωνιστούν στο δεξιό άκρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Ροντρίγκο Σοάρες και την απουσία του Λέο Μάτος στη Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα