ΠΑΟΚ: Το… χαβά τους οι Τούρκοι για Λημνιό και Τράμπζονσπορ

ΠΑΟΚ: Το… χαβά τους οι Τούρκοι για Λημνιό και Τράμπζονσπορ

ΠΑΟΚ: Το… χαβά τους οι Τούρκοι για Λημνιό και Τράμπζονσπορ

bet365

Για δεύτερη μέρα το όνομα του Δημήτρη Λημνιού αναφέρεται στα τουρκικά ρεπορτάζ με αφορμή το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Μετά τον Γιόσιπ Μίσιτς, για τον οποίο μάλλον το πήραν απόφαση και χρίζουν τον ΠΑΟΚ φαβορί για την απόκτησή του, οι Τούρκοι βάζουν και τον Δημήτρη Λημνιό στην κουβέντα ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Τράμπζονσπορ.

Αρχικά, στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας έγινε λόγος για το ενδιαφέρον της ομάδας από την Τραπεζούντα για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό. Την Τρίτη (26/5) για δεύτερη μέρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, μεταφέροντας μάλιστα και την πρόθεση της τουρκικής ομάδας να καταβάλλει το ποσό του 1.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Το νούμερο δεν πλησιάζει καν στις απαιτήσεις του «Δικεφάλου», με τους Τούρκους να υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «η Τράμπζονσπορ βρίσκεται σε επαφές με γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Έλληνα διεθνή και είναι έτοιμη να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ στον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα