Πογιάτος: «Είμαστε νέα ομάδα»

Πογιάτος: «Είμαστε νέα ομάδα»

Gazzetta team
Πογιάτος: «Είμαστε νέα ομάδα»

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λαμία και επί της ουσίας ζήτησε πίστωση χρόνου για να εμφανίσει αυτή που θέλει η ομάδα του πάνω στο χορτάρι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός είπε στην κάμερα του PAOTV τα εξής:

«Στην διάρκεια του αγώνα υπάρχουν στιγμές που θες τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλά. Στο δεύτερο η ομάδα στάθηκε καλύτερα αλλά ακόμη είμαστε όλοι καινούριοι. Η ομάδα είναι νέα. Καταλαβαίνω θα υπάρξουν αγώνες, με την αντίπαλη ομάδα στην άμυνα, το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Για αυτό κοιτάμε να δουλέψουμε και να δούμε αυτά τα πράγματα.

Το σύστημα το ίδιο δεν είναι το σημαντικό, είναι η διάταξη και οι γραμμές κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δει συχνά και το 442, κοιτάμε όμως τις θέσεις, το βασικό στοιχείο είναι σε ποια θέση είναι ο κάθε παίκτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα