Παναθηναϊκός: Με Σάντσες στο φιλικό με την Λαμία

Παναθηναϊκός: Με Σάντσες στο φιλικό με την Λαμία

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Σάντσες στο φιλικό με την Λαμία

bet365

Με τον Φακούντο Σάντσες στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Λαμία σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα νέο φιλικό τεστ, αυτή την φορά κόντρα στην Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (18:30, «Γ. Καλαφάτης» μετάδοση από το «Παναθηναϊκός TV», μέσω του paotv.gr με χρέωση 0,10€ και αναμετάδοση από το CosmoteSport 1).

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντάνι Πογιάτος, προπόνησε τους παίκτες του το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φακούντο Σάντσες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης ενώ θεραπεία έκανε ο Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σαμαράς, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελεντ, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Τζαβίδας, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα