Κούδας: «Με ενθουσίασε ο Πέλκας, ο Βιεϊρίνια έχει το dna του ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Με ενθουσίασε ο Πέλκας, ο Βιεϊρίνια έχει το dna του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κούδας: «Με ενθουσίασε ο Πέλκας, ο Βιεϊρίνια έχει το dna του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιώργος Κούδας αναφέρθηκε στα οφέλη του ΠΑΟΚ από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και σχολίασε το θέμα της παραμονής του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου στάθηκε περισσότερο στην παρουσία των Ελλήνων του «Δικεφάλου» και δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει για τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά είπε μιλώντας στο Metropolis 95.5:

Για τους Γιαννούλη, Πέλκα, Λημνιό: «Είδα θετικά στοιχεία. Άρχισε να ακούει λίγο ο Πέλκας. Ο Γιαννούλης βελτιώνει παιχνίδι με παιχνίδι. Περιμένω να δω τα ίδια και από το Λημνιό που έδειξε ότι μπορεί. Είναι νεαρά παιδιά. Έπρεπε εδώ και χρόνια να τα στηρίζουμε και να τα φροντίζουμε. Τα παιδιά δείχνουν με τη δουλειά τους. Βήμα με βήμα δείχνουν ότι θα φτάσουν εκεί που θέλουν. Πίστη στον εαυτό τους, σκληρή δουλειά και βήμα-βήμα θα τα καταφέρουν. Ο Πέλκας ίσως έκανε κάποια λάθος βήματα, όμως με ενθουσίασε στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Έκανε τη δουλειά που θέλει ο κάθε προπονητής».

Για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεσίκτας: «Είχε ταχύτητα. Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από κακές συνθήκες αλλά την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο την χάρηκα. Στο δεύτερο σφίχτηκα λίγο. Χρειάζεται μια ανανέωση η ομάδα. Είχαμε καλά ονόματα μέχρι τώρα αλλά θα πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει μια νέα τριετία ή πενταετία με νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και μπορούν να το υποστηρίξουν».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι ένα καλό παιδί και του έχω αδυναμία. Ήταν και είναι δεμένος με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί σε αυτές τις εποχές οι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν του λένε κάτι. Το μέλλον του είναι εδώ. Να δουλέψει στον τομέα που γνωρίζει καλά και να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι καλός χαρακτήρας και έχει το dna του ΠΑΟΚ».

Για το αν πρέπει να πουληθούν Γιαννούλης και Πασχαλάκης: «Είναι θέμα του προπονητή και της διοίκησης. Όταν ένας παίκτης είναι στο πικ είναι καλό να τον πουλάμε αλλά είναι καλό να υπάρχει προετοιμασία για να καλυφθούν τα κενά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα