ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Ροντρίγκο, στη Βραζιλία ο Μάτος

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Ροντρίγκο, στη Βραζιλία ο Μάτος

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Ροντρίγκο, στη Βραζιλία ο Μάτος

bet365

Ο Ροντρίγκο Σοάρες υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα απουσιάσει για τις επόμενες 5-6 εβδομάδες, ενώ ο Λέο Μάτος ταξίδεψε στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους.

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Ο συμπατριώτης του, Λέο Μάτος, ταξίδεψε με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 4 Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» «κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα