Ολυμπιακός: Κλείνει τον Πέπε από την Γκιμαράες

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Κλείνει τον Πέπε από την Γκιμαράες

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε νέα επίσημη πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πέπε και όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Ο Γκιγιέρμε είναι ήδη στο Κατάρ και κλείνει στην Αλ Σαντ και ο Ολυμπιακός έχει άμεση απάντηση! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γκιμαράες για τον Πέπε και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η πρόταση του Ολυμπιακού είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, πολύ κοντά στα 5 εκατομμύρια που αξίωνε η Γκιμαράες για να δώσει τον παίκτη. Και αυτό το ποσό φαίνεται πως θα είναι και το... τελικό για να ολοκληρωθεί το deal!

Μάλιστα, η A' Bola τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει άμεσα!

Ο 23χρονος Πορτογάλος είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή για να είναι ο αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε (σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος έφευγε, κάτι το οποίο κι έγινε) και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη!

Ο Πέπε την προηγούμενη σεζόν είχε 46 (!) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 3 ασίστ. Από αυτά τα 46 ματς τα 10 ήταν για την Ευρώπη (Europa League).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα