Παναθηναϊκός: Συνεχίζει ο Μακέντα!

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει ο Μακέντα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει ο Μακέντα!

bet365

Με τον Φεντερίκο Μακέντα ως μια επιλογή στη γραμμή κρούσης θα πορευτεί και την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλό φορ για επέκταση της συνεργασίας τους!

Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον Μακέντα να είναι προς πώληση από τον Παναθηναϊκό, τελικά φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή με happy end για το «τριφύλλι». Ο Ιταλός στράικερ και στο νέο πρωτάθλημα θα ηγηθεί μαζί με τον Καρλίτος της επίθεσης του Ντάνι Πογιάτος, αφού υπήρξε συμφωνία με το «τριφύλλι» για επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μακέντα είχε συμβόλαιο 250.000 ευρώ το χρόνο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον του έγινε γενναία αύξηση για να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να φοράει τα πράσινα. Προφανώς και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό που κρατάει στην... φαρέτρα του έναν ικανό σκόρερ με τον οποίο πορεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια και δεν θα μπει στην διαδικασία αναζήτησης άλλου επιθετικού μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα