Ολυμπιακός: Δυνατά για Πέπε οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Δυνατά για Πέπε οι Πειραιώτες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δυνατά για Πέπε οι Πειραιώτες

bet365

Για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, Πέδρο Φελίπε Φιγκουερέδο Ροντρίγκες (Πέπε) είναι έτοιμος να κινηθεί ο Ολυμπιακός μετά και την πρόταση της Αλ Σαντ για Γκιέρμε.

Σε έναν παίκτη που άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς είναι εξαιρετικά πιθανό να κινηθεί ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που τελικά πωληθεί ο Γκιγιέρμε. Για τον Βραζιλιάνο έχει υπάρξει πρόταση από την Αλ Σαντ του Τσάβι και ο εκλεκτός του Πορτογάλου προπονητή για αντικαταστάτης του είναι ο Πέδρο Φελίπε Φιγκουερέδο Ροντρίγκες. Ο 23χρονος Πέπε όπως είναι γνωστός στην Πορτογαλία αγωνιζόταν στην Γκιμαράες και είναι διεθνής με όλες τις μικρές κατηγορίες της χώρας του. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπενφίκα, στην συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Εστορίλ και Γκιμαράες, στην οποία έμεινε και την τελευταία χρονιά. Συνολικά στην Πορτογαλία έχει παίξει σε 120 παιχνίδια και έχει σκοράρει 10 φορές .

Αν τελικά αποκτηθεί ο Πέπε δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν θα συνεχίσουν την προσπάθεια και για τον Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθούν και οι δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα