ΠΑΟΚ: «Σε τέσσερα χρόνια η Τούμπα θα έχει νέο γήπεδο»

ΠΑΟΚ: «Σε τέσσερα χρόνια η Τούμπα θα έχει νέο γήπεδο»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Σε τέσσερα χρόνια η Τούμπα θα έχει νέο γήπεδο»

bet365

Τι υποστήριξε ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πρόεδρος της Επιτροπής Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής.

Το επόμενο διάστημα το πρότζεκτ που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναμένεται να περάσει από ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αφορά το χωροταξικό σχεδιασμό και τους περιβαλλοντικούς όρους προτού το σχέδιο καταλήξει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

«Περνάμε τον χωροταξικό σχεδιασμό που έχει να κάνει με τη μελέτη των περιβαλλοντικών όρων του γηπέδου και της ευρύτερης περιοχής», εξήγησε. «Στην συνέχεια θα περάσει το θέμα τη μεθεπόμενη εβδομάδα από ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και θα πάει στο υπουργείο. Θέλω να πιστεύω ότι σε τέσσερα χρόνια η Τούμπα θα έχει νέο γήπεδο», υποστήριξε την Πέμπτη (27/8) ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Αβαρλής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα