Ατρόμητος: «Έκλεισε» Γκαλβάο! (vid)

Ατρόμητος: «Έκλεισε» Γκαλβάο! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: «Έκλεισε» Γκαλβάο! (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Λούκας Γκαλβάο ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Περιστεριώτες. Ενισχύεται σημαντικά στα στόπερ με τον Βραζιλιάνο η ομάδα των Δυτικών Προαστίων!

Δυνατή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ατρόμητο, που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έφτασε σε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Λούκας Γκαλβάο και τον αποκτά από την Ίνγκολσταντ στην οποία ανήκει. Πρόκειται για 29χρονο αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό και πέρσι αγωνιζόταν στην Αλ - Βασλ στα Ηνωμένα Αραβικά Εριμάτα ως δανεικός από τους Γερμανούς, ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Νταμίρ Κάναντι. Συγκεκριμένα, τον είχε προπονητή στην Άλταχ, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Ραπίντ Βιένης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Τρίτη (σ.σ. ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη στην Ελλάδα). Πέρσι, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σημειώνοντας μάλιστα κι ένα τέρμα, ενώ έδωσε και δύο ασίστ. Πρόκειται για μια αρκετά δυνατή μεταγραφή που κάνει τους Περιστεριώτες ακόμα πιο δυνατούς στο κέντρο άμυνάς τους, μιας και ο 29χρονος αμυντικός έχει στο... παλμαρέ τουτ 71 συμμετοχές στη πρώτη κατηγορία της Αυστρίας, ενώ έχει 7 συμμετοχές σε προκριματικά Europa League και 9 συμμετοχές στη Bundesliga 2.

Μάλιστα, ο Νταμίρ Κάναντι ήθελε τον συγκεκριμένο αμυντικό και στη Νυρεμβέργη, ωστόσο τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τον Ατρόμητο να είναι... κερδισμένος! Με αυτή τη κίνηση, οι Περιστεριώτες γίνονται ακόμα πιο ισχυροί στο 3-4-3 που θέλει να παίξει ο Αυστριακός, με τον Βραζιλιάνο να πλαισιώνει τους Ρισβάνη, Γούτα και Στρούγγη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα