Ολυμπιακός: Το gazzetta.gr συνάντησε τον Ραφίνια (pics)

Ολυμπιακός: Το gazzetta.gr συνάντησε τον Ραφίνια (pics)

Ολυμπιακός: Το gazzetta.gr συνάντησε τον Ραφίνια (pics)

bet365

Οι πρώτες ώρες του Ραφίνια στην Αθήνα και η ατάκα του Βραζιλιάνου σταρ στο gazzetta.gr από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει.

Αντιστάρ, ευγενής και ευδιάθετος παρά την κόπωση από το μεγάλο ταξίδι, ο Ραφίνια δείχνει να απολαμβάνει τις πρώτες του στιγμές επί ελληνικού εδάφους.

Ο μέχρι πρότινος δεξιός μπακ της Φλαμένγκο αφίχθη λίγο μετά τις 16.00 στο «Ελ. Βενιζέλος» και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει. Φορώντας μόνιμα μάσκα και λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα για τον κορονοϊό κατά την έξοδο του έπειτα από λίγες ώρες εξέφρασε στο gazzetta.gr την χαρά του για το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ραφίνια απόψε θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αναμένεται μέχρι αύριο (23/8) να περάσει από ιατρικά και ακολούθως να ανακοινωθεί και επίσημα οι απόκτηση του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα