Παναθηναϊκός-Μαρκό 3-0

Παναθηναϊκός-Μαρκό 3-0

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Μαρκό 3-0

bet365

Mε τους «μικρούς» να βρίσκουν χρόνο συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε 3-0 της Μαρκό. Μακέντα, Σαβιέρ και Τζαβίδας τα γκολ. «Πρεμιέρα» και για το Παναθηναϊκός TV!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 την Μαρκό σε ένα φιλικό ξεμούδιασμα στο Κορωπί. Ο Πογιάτος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του ενώ πρεμιέρα έκανε και το Παναθηναϊκός TV!

Έτσι έπαιξε

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ζαγαρίτης, δεξί ο Σαμαράς και ο Βέλεθ με τον Καραγιάννη στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος και Σερπέζης η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ στα «φτερά» και στην κορυφή ο Μακέντα σε διάταξη 4-3-3.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι αναπληρωματικοί πορτιέρο Χριστογέωργος και Ξενόπουλος, ο νεαρός δεξιός μπακ Τουρκοχωρίτης, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Λαζαρίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Μαυρομμάτης με τον Σιδερά. Επίσης και οι Μπουζούκης, Αγιούμπ, Σπύρος Τζαβίδας, Μάριος Τζαβίδας, Αϊτόρ και Εμμανουηλίδης.

Γκολ από τα δεξιά και σεφτέ για Σαβιέρ

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αξιοποιήσει το παιχνίδι από τα δεξιά και δημιούργησε και τα δύο γκολ από αυτή την πλευρά. Στο πρώτο ο Σαμαράς, συνδυάστηκε με τον Χατζηγιοβάνη, έκανε την σέντρα και ο Μακέντα στο 4’ άνοιξε το σκορ.

Οι «πράσινοι» στο 37’ βρήκαν και δεύτερο γκολ. Πάλι από τα δεξιά, ο Χατζηγιοβάνης έκανε την σέντρα, ο Σαβιέρ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με μια επαφή σκόραρε στην κενή εστία.

Το ματς με την Μαρκό δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο ετοιμότητας, ωστόσο, ήταν εμφανής ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει ο Πογιάτος. Μεγάλη κατοχή μπάλας, υπομονή και πίεση πολύ ψηλά.

Πιτσιρικάδες και ένα γκολ… οικογενειακή υπόθεση!

Στο δεύτερο μέρος, ο Ισπανός άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα και στα αξιοσημείωτα είναι ο χρόνος συμμετοχής που πήραν πιτσιρικάδες από την Κ19 που δεν κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, όπως ο Μάριος Τζαβίδας, ο Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς και ο Λαζαρίδης.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες μικροευκαιρίες για γκολ και τελικά στο 64’ έφτασε στο 3-0 με ένα… ιστορικό γκολ, καθώς συνδυάστηκαν δύο αδέλφια για να έρθει! Ο Μάριος Τζαβίδας μέσα στην περιοχή, έστρωσε στον αδελφό του Σπύρο και εκείνος με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από την εποχή των Δημόπουλων στην δεκαετία του 80’ , έχει να συμβεί κάτι ανάλογο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα