Παναθηναϊκός: Συνεχάρη τη Σεβίλλη και... της θύμισε τον Βύντρα! (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Συνεχάρη τη Σεβίλλη και... της θύμισε τον Βύντρα! (pic & vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη τη Σεβίλλη για την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού της τροπαίου με το 3-2 επί της Ίντερ στον τελικό του Europa League και θύμισε στους Ανδαλουσιανούς την... βολίδα του Λουκά Βύντρα από το 2005!

Οι «πράσινοι» έχουν βελτιώσει και εξελίξει τρομερά τον τρόπο διαχείρισης των social media και στο πλαίσιο αυτό, δεν άφησαν ασχολίαστη την κατάκτηση του Europa League του 2020 από τη Σεβίλλη.

Με story στο Instagram, το «τριφύλλι» συνεχάρη του Ανδαλουσιανούς και... τους θύμισε το τρομερό γκολ του Λουκά Βύντρα στη Λεωφόρο, γράφοντας:

«Ας γυρίσουμε πίσω στο 2005, τότε που δεν είχατε κανένα και τώρα έχετε 6 ευρωπαϊκά»! Σ' εκείνη την κόντρα για το Κύπελλο UEFA, τότε, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και είχε ηττηθεί 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»...

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο τρέιλερ του «ΠαναθηναϊκόςTV» για το φιλικό με Μαρκό (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα