Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό ο Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό ο Βιγιαφάνιες

bet365

Πρόβλημα στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Έτοιμος ο Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο το Μαρκό στο Κορωπί στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας(18.30, Παναθηναϊκός TV) και σίγουρα δεν θα δούμε αγωνιζόμενο τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε κατά την διάρκεια του διπλού(11vs11 στο μισό γήπεδο) με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Υπέστη υπερδιάταση και η σοβαρότητα της κατάστασης θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο διπλό συμμετείχε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρλίτος, αποφόρτιση έκανε ο Ιωαννίδης και θεραπεία ο Χατζηθεοδωρίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα