«Ρεν και Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται για Λιβάια»

Gazzetta team
«Ρεν και Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται για Λιβάια»

bet365

Νέες... σειρήνες, αυτή τη φορά από τη Γαλλία για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις επαφές με τον Μάρκο Λιβάια για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς αυτό που τον δεσμεύει με την Ένωση λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού συνεχίζονται. Μετά από τις... σειρήνες τόσο από την Ιταλία όσο και από την Τουρκία, γαλλικό δημοσίευμα θέλει και δύο ομάδες της συγκεκριμένης χώρας να εξετάζουν την περίπτωση του Κροάτη φορ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hommedumatch.fr τόσο η Ρεν όσο και η Σεντ Ετιέν που αναζητούν επιθετικό έχουν στη λίστα τους το όνομα του Λιβάια και έχουν ρωτήσει για τα δεδομένα. Μάλιστα, όπως προσθέτει το γαλλικό ρεπορτάζ, η αξία του εκτιμάται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED