«Ρεν και Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται για Λιβάια»

Gazzetta team
«Ρεν και Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται για Λιβάια»

bet365

Νέες... σειρήνες, αυτή τη φορά από τη Γαλλία για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις επαφές με τον Μάρκο Λιβάια για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς αυτό που τον δεσμεύει με την Ένωση λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού συνεχίζονται. Μετά από τις... σειρήνες τόσο από την Ιταλία όσο και από την Τουρκία, γαλλικό δημοσίευμα θέλει και δύο ομάδες της συγκεκριμένης χώρας να εξετάζουν την περίπτωση του Κροάτη φορ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hommedumatch.fr τόσο η Ρεν όσο και η Σεντ Ετιέν που αναζητούν επιθετικό έχουν στη λίστα τους το όνομα του Λιβάια και έχουν ρωτήσει για τα δεδομένα. Μάλιστα, όπως προσθέτει το γαλλικό ρεπορτάζ, η αξία του εκτιμάται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα