ΑΕΚ: Εξι εβδομάδες εκτός ο Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Εξι εβδομάδες εκτός ο Σιμάνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εξι εβδομάδες εκτός ο Σιμάνσκι

bet365

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Είναι μια μεγάλη απουσία για τον Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντάμιαν Σιμάνσκι για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά και για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League!

Πιο συγκεκριμένα ο μέσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα και έτσι μπαίνει στα pits.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ενωσης:

«Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το μεσημέρι σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας, κύριο Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Πολωνός μέσος αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο από το νοσοκομείο και σε δύο εβδομάδες από σήμερα να ξεκινήσει σταδιακά το πρόγραμμα αποκατάστασης για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Θερμές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για ταχεία ανάρρωση στον διεθνή Πολωνό μέσο της ομάδας μας!
»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα