Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη (pics)

Gazzetta team
Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη (pics)
Κανείς δεν ξέχασε τον Σάββα Θεοδωρίδη και στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν πολλοί από την οικογένεια του Ολυμπιακού και όχι μόνο για το τελευταίο αντίο.

Στην Μητρόπολη Αθηνών έγινε η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη, του πιστού στρατιώτη του Ολυμπιακού, που έχασε την «μάχη» και έφυγε από την ζωή στις 17 Αυγούστου. Κανείς, φυσικά, δεν ξέχασε έναν άνθρωπο που ξεχώριζε για την αγάπη του προς τους «ερυθρόλευκους» και είναι όλοι εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Εκτός από σύσσωμη την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού και τον Μισέλ Πλατινί, εκεί βρίσκονται οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπτερίτης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τον Χρήστο Μπαφέ, ενώ αναμένεται ακόμα περισσότερος κόσμος όσο περνά η ώρα.

Επικήδειους λόγους θα εκφωνήσουν ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, ο Θεόδωρος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν αποσταλεί περισσότερα από 200 στεφάνια στην μνήμη του.

Διαβάστε ακόμα:

SUPERLEAGUE NEWS FEED