Παναθηναϊκός: Πούγγουρας, η μεγάλη επιστροφή!

Παναθηναϊκός: Πούγγουρας, η μεγάλη επιστροφή!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πούγγουρας, η μεγάλη επιστροφή!

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έπειτα από πολλούς μήνες απουσίας, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και το έβγαλε ολόκληρο δίχως το παραμικρό πρόβλημα!

Από την 1η Μαρτίου, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά, ο Έλληνας αμυντικός πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την πρώτη ομάδα, αφού ήρθε η καραντίνα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού κι έπειτα μια επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς.

Το πρωί της 20ης Αυγούστου του 2020, ο Αχιλλέας Πούγγουρας έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης κανονικά δίχως πρόβλημα, ενώ, για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας στο Κορωπί συμμετείχε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, έχοντας ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό.

Στην προπόνηση επανήλθαν οι Μπουζούκης, Θεοχάρης, ενώ αντίθετα αποφόρτιση ακολούθησαν οι Μακέντα, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης και θεραπεία έκαναν οι Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα